Header-Praktijk-Bij-de-Hand-Nathalie-Godart-Referenties

Ouders over hun ervaringen

Zeer blij dat juf Nathalie er is om onze dochter te begeleiden in de taken, lessen,… Als ouders wilden wij afstand doen van de schoolse taken. Wij voelden aan dat we elke keer in een negatieve spiraal terecht kwamen. We kregen discussies, huilbuien,… tijdens het begeleiden van de lessen. We waren niet in staat om onze dochter ten volle te begeleiden, omdat we tegen een muur opbotsten door de dyslexie en de korte concentratie. Dankzij juf Nathalie krijgt onze dochter nu wel de juiste aanpak in haar begeleiding. Zij weet perfect hoe ze onze dochter iets moet aanleren. Zij zoekt echt actief naar middelen, bijvoorbeeld werken met kleuren, schema’s, … weet hoe ze met een leerstoornis moet omgaan. Het werkt! Onze dochter is open gebloeid ! Behaalt goede punten, haar zelfvertrouwen
heeft een boost gekregen. Ze is elke keer gemotiveerd om naar de les te gaan. Het is zeker een pluspunt dat juf Nathalie flexibele uren heeft en de mogelijkheid heeft om online les te geven.

– Moeder van meisje van 10 jaar met dyscalculie en concentratieproblemen

Dankzij juf Nathalie krijgt onze dochter de juiste aanpak en begeleiding

Nathalie Godart Praktijk Bij de Hand natuur

Nathalie weet perfect waar ze mee bezig is. Je kind wordt in zijn geheel benaderd, waardoor het enorme progressie maakt op school en natuurlijk ook zelfvertrouwen krijgt.

– Moeder van jongen van 15 jaar met dyslexie

Lieve Nathalie,

Je bent een topmadam! Eén uit de duizend! Vanaf de eerste dag dat ik jou leerde kennen, voelde dit heel goed. Jij komt heel warm en vertrouwd over. Je straalt veel rust uit. Je bent iemand die goed kan luisteren. Je toont begrip. Je bent goed te vertrouwen. Tegen jou kan je al eens wat kwijt! Je bent een steengoede en lieve mama met de juiste normen en waarden. Je probeert… en het lukt je heel goed… om van je kinderen lieve en goede kinderen te maken.
Wat een “rust” jij je kinderen geeft… Zalig! (Ik kan er nog veel van leren). Ook hoe je met je “studentjes” omgaat… rustig… en op een manier hoe zij het nodig hebben, behaal je de voorziene resultaten. De mensen hebben je graag. Je zet je voor de volle 200 % in. Als je je ergens in vastbijt, ga je er ook voor. Je laat de mensen zich op hun gemak bij je voelen. Bij jou kan je als een tornado aankomen en na een uur kan je bij jou als een wolkje vertrekken. Bij jou geraak je “zen”. Allerliefste Nathalie, blijf zoals je bent! Je hebt een hart van goud! Ik heb heel graag met je te doen. Je bent top… nooit vergeten!

– Moeder van twee jongens van 5 en 7 jaar met leesproblemen, HSP en weinig zelfvertrouwen

Je komt niet vaak zulke lieve, vriendelijke mensen als Nathalie tegen! Ze is attent, luistert en helpt iedereen die haar nodig heeft. Ze heeft mijn familie goed kunnen helpen en dat deed ze op een fijne, vrolijke en efficiënte manier. Haar geduld en genegenheid voor de kinderen is duidelijk merkbaar. Ze heeft mijn zoon altijd op een deskundige geholpen. Ik beveel Nathalie oprecht ten zeerste aan.

– Moeder van anderstalige jongen van 10 jaar

Vorig jaar bereikte mijn paniek een nieuw dieptepunt. Tijdens een rit in de auto brak het zweet me uit en moest ik de auto langs de weg zetten. De maat was vol. Na een Access Bars behandeling was ik verbijsterd. Wat een verademing! Nu een jaar later nog steeds rust. Dit wil je anderen ook geven. Dus ging ik een Access Bars class volgen. Nathalie heeft een enorm prettige manier van iemand iets leren. Met haar rust en kalmte legt ze de dingen helder uit. Je wordt er helemaal rustig van. Fijn om op deze manier dit te mogen leren en het zo aan andere mensen door te kunnen geven.

Tijdens een trainingsdag heb ik Nathalie leren kennen. Al snel nam zij met een natuurlijke rust de leiding over en dit heeft mij veel gebracht. Nathalie is heel geduldig en blijft rustig tijdens de uitleg van hoe je de handen en vingers moet gebruiken. Iedere keer als je zelf een behandeling geeft of bij Nathalie ondergaat wordt het effect steeds intenser. Door de rust en kalmte die ze uitstraalt krijg je rust in je hoofd en lichaam. Het is heel fijn om op deze manier weer in balans te komen en Nathalie is iemand die je hierbij super goed kan helpen.

Zo fijn zo’n Access Bars behandeling van jou!

Een geweldige vrouw…

Een aanrader! Ik heb een geweldige access bars behandeling gehad, veel mooie dingen ervaren en het was ook heerlijk ontspannend.

Access Bars en Quantum HAAS Energetische Bewustzijn, dit moet je ervaren!