Header-Praktijk-Bij-de-Hand-Nathalie-Godart-Referenties

Ouders over hun ervaringen

Zeer blij dat juf Nathalie er is om onze dochter te begeleiden in de taken, lessen,… Als ouders wilden wij afstand doen van de schoolse taken. Wij voelden aan dat we elke keer in een negatieve spiraal terecht kwamen. We kregen discussies, huilbuien,… tijdens het begeleiden van de lessen. We waren niet in staat om onze dochter ten volle te begeleiden, omdat we tegen een muur opbotsten door de dyslexie en de korte concentratie. Dankzij juf Nathalie krijgt onze dochter nu wel de juiste aanpak in haar begeleiding. Zij weet perfect hoe ze onze dochter iets moet aanleren. Zij zoekt echt actief naar middelen, bijvoorbeeld werken met kleuren, schema’s, … weet hoe ze met een leerstoornis moet omgaan. Het werkt! Onze dochter is open gebloeid ! Behaalt goede punten, haar zelfvertrouwen
heeft een boost gekregen. Ze is elke keer gemotiveerd om naar de les te gaan. Het is zeker een pluspunt dat juf Nathalie flexibele uren heeft en de mogelijkheid heeft om online les te geven.

– Moeder van meisje van 10 jaar met dyscalculie en concentratieproblemen

Dankzij juf Nathalie krijgt onze dochter de juiste aanpak en begeleiding

Nathalie Godart Praktijk Bij de Hand natuur

Nathalie weet perfect waar ze mee bezig is. Je kind wordt in zijn geheel benaderd, waardoor het enorme progressie maakt op school en natuurlijk ook zelfvertrouwen krijgt.

– Moeder van jongen van 15 jaar met dyslexie

Lieve Nathalie,

Je bent een topmadam! Eén uit de duizend! Vanaf de eerste dag dat ik jou leerde kennen, voelde dit heel goed. Jij komt heel warm en vertrouwd over. Je straalt veel rust uit. Je bent iemand die goed kan luisteren. Je toont begrip. Je bent goed te vertrouwen. Tegen jou kan je al eens wat kwijt! Je bent een steengoede en lieve mama met de juiste normen en waarden. Je probeert… en het lukt je heel goed… om van je kinderen lieve en goede kinderen te maken.
Wat een “rust” jij je kinderen geeft… Zalig! (Ik kan er nog veel van leren). Ook hoe je met je “studentjes” omgaat… rustig… en op een manier hoe zij het nodig hebben, behaal je de voorziene resultaten. De mensen hebben je graag. Je zet je voor de volle 200 % in. Als je je ergens in vastbijt, ga je er ook voor. Je laat de mensen zich op hun gemak bij je voelen. Bij jou kan je als een tornado aankomen en na een uur kan je bij jou als een wolkje vertrekken. Bij jou geraak je “zen”. Allerliefste Nathalie, blijf zoals je bent! Je hebt een hart van goud! Ik heb heel graag met je te doen. Je bent top… nooit vergeten!

– Moeder van twee jongens van 5 en 7 jaar met leesproblemen, HSP en weinig zelfvertrouwen

Je komt niet vaak zulke lieve, vriendelijke mensen als Nathalie tegen! Ze is attent, luistert en helpt iedereen die haar nodig heeft. Ze heeft mijn familie goed kunnen helpen en dat deed ze op een fijne, vrolijke en efficiënte manier. Haar geduld en genegenheid voor de kinderen is duidelijk merkbaar. Ze heeft mijn zoon altijd op een deskundige geholpen. Ik beveel Nathalie oprecht ten zeerste aan.

– Moeder van anderstalige jongen van 10 jaar